Features

Spraakmakende kenmerken

Enkele belangrijke features uitgelicht

Anti-spam

Uw e-mails verstuurd met Mail-o-tron belanden met zeer hoge zekerheid in de inbox van uw abonnees. De hoge anti-spam score is mede te danken aan actieve monitoring op blacklisting.

Personaliseren en actualiseren van e-mails

"Beste [Voornaam], gefeliciteerd met uw [leeftijd]e verjaardag." Het is slechts één voorbeeld van persoonlijke gegevens die Mail-o-tron in uw e-mails kan verwerken. Ook is het mogelijk om persoonlijke actiecodes en actuele dynamische content via RSS feeds in uw e-mail op te nemen.

Open & click tracking

Mail-o-tron registreert wanneer abonnees uw e-mail openen en welke links ze aanklikken. Heldere rapporten met aantallen, percentages en grafieken geven u inzicht in het lees- en klikgedrag van uw abonnees.

Integratie met uw website

De mogelijkheid bestaat dat abonnees zich zelf toevoegen aan uw Mail-o-tron mailinglijst(en) via eenvoudige invulvelden op uw eigen website. Driebit adviseert u graag hierover.

Uitgebreide lay-out mogelijkheden

Binnen Mail-o-tron kiest u uit tientallen templates snel en eenvoudig de meest geschikte opmaak voor uw e-mail. In overleg kunnen wij ook uw eigen ontwerp realiseren. Het hergebruiken en aanpassen van gearchiveerde e-mails is uiteraard ook mogelijk.

Test en kies de beste e-mail

U kunt verschillende versies van een bericht testen op een gedeelte van uw mailinglijst, zonder dat uw abonnees het merken. Dit noemen we A/B testen. Geen tijdrovende en belastende enquêtes. De meest succesvolle e-mail bewijst zichzelf.

Bounce Management

Mail-o-tron registreert e-mailadressen die niet correct of opgeheven zijn. U kunt deze handmatig uit uw mailinglijst verwijderen of instellen dat dit automatische gebeurt. (bijvoorbeeld na drie foutmeldingen). Zo blijven uw mailinglijsten schoon en up-to-date.

Mail-o-tron bestellen? Bekijk de prijsplannen of
bel 020-4208449